Osallistuimme kiharakarvaisen noutajamme Freyan kanssa viikonloppuna V-09 ja PMV-09 näyttelyihin Helsingissä. Lähdimme matkaan Haapajärven kennelseuran "retkueen" kanssa ja taas kerran oli ihan hauska näyttelyreissu! Aivan huikeaa näyttelymenestystä ei tällä kertaa saatu, Freya oli lauantain Voittaja näyttelyssä PN 4, tuomarina Leif-Herman Wilberg Norjasta. Sunnuntaina Pohjoismaiden Voittaja näyttelyssä Freya ei sijoittunut, sai kuitenkin Valio-luokasta Eriomaisen ja oli kilpailuluokassa 2. Tuomarin mielestä Freya oli tällä kertaa himpun verran liian suuri :) Kirsi Niemisen arvostelu Freyasta:

" Eriomaista tyyppiä oleva kookas ja vahva narttu. Oikeat pään linjat. Silmät saisivat olla tummemmat. Erinomainen ylälinja. Syvä rintakehä ja erinomainen runko. Erinomaiset kulmaukset. Erinomainen karvapeite. liikkuu hyvällä askelpituudella mutta kapeasti takaa. Esitetään hyvin."

Viikonlopun aikana seurasin myös jonkin aikaa lk saksanseisojien kehää, jossa näkyikin todella tyylikkäitä seisojia. Valitettavasti aikataulut eivät antaneet tälläkertaa myöten, joten kaikista mielenkiintoisimmat koirat jäivät sitten näkemättä. Mutta toivottavasti ensi vuoden aikana toteutuu pitkäaikainen haave, ja saamme ensimmäisen lk saksanseisojan myös Lindbiski-kenneliin. :)